Bonusi online kladionice aktualni i ekskluzivni; bonus bez depozita, besplatne oklade, bonusi na prvi depozit i specijalni bonusi. Bonusi internet kladionice su jedan od razloga zašto su bolje od zemaljskih kladionica, a na ovoj stranici možete naći bonuse za sportsko klađenje, kasino bonus i poker bonus. Iskoristiti ih možete klikom na promo baner i registracijom kod kladionice te ispunjavanjem ostalih potrebnih uvjeta. Najčešći bonusi koje kladionice nude su bonus na prvu uplatu, bonus na bilo koju sljedeću uplatu, besplatne oklade, bonus bez depozita i razni specijalni bonusi koji su uglavnom vezani za određene događaje kao što je npr. Svjetsko nogometno prvenstvo. Kladionice jako često mijenjaju uvjete bonusa, a najbolje se nakon registracije mailom ili chatom obratiti službi za korisnike i tražiti objašnjenje vezano uz uvjete i potvrdu da bonus vrijedi za vašu zemlju. U zadnje vrijeme velika većina online kladionica je ukinula bonus za ex-yu igrače barem što se tiče sportskog klađenja ali imamo jedan savjet kako je ipak moguće doći do bonusa. Ukoliko kladionica koja vam se sviđa nema u ponudi bonus za nove korisnike, naš prijedlog je da nakon što otvorite račun ne izvršite odmah uplatu već pričekate neko vrijeme (ponekad je dosta samo par dana), u međuvremenu se nekoliko puta logirate i samo pregledate ponudu, pošaljete im mail vezano za bonus itd.. To je igra u kojoj vi njima dajete do znanja da ste zainteresirani, uostalom otvorili ste korisnički račun kod njih, a oni na takvu igru uglavnom reagiraju bonusom koji je namijenjen isključivo vama. Ako vas zanima kako možete zaraditi pomoću bonusa kladionice, pročitajte primjere sa objašnjenjima na stranici bonus klađenje. Na sve bonuse primjenjuju se uvjeti i pravila kladionice, samo za igrače 18+.

 

Bet-At-Home Kladionica Bonus

- Bonus za nove korisnike 50% do maksimalno 100€.

betathome kladionica bonus

Upute kako upisati bonus: 1) Prijavite se i uplatite novac na svoj kladiteljski račun. 2) Kliknite na "Uzmite bonus" u meniju upravljanja računa. 3) Unesite bonus kod FIRST i gotovo! Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 100 EUR) biti će nadodano na Vaš račun. Važno: Bonus kod je "FIRST" i mora biti unesen pod "Uzmite bonus" u meniju upravljanja računom unutar 10 dana od uplate. Uplaćeni iznos zajedno sa bonusom se nakon toga mora u roku od 90 dana najmanje četiri puta (4x) obrnuti (uložiti) u oklade sa minimalnom kvotom od 1,7 (sistemske i multi oklade se ne računaju za obrtaj bonusa) prije nego što igrač zatraži isplatu. Idealna prva uplata je 200 Eura jer na taj naćin oslobađate kompletan iznos bonusa pa na računu imate 300 Eura raspoloživih za klađenje. Bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Srbije i Makedonije.

bonus bez depozita

Ako još uvijek nemate otvoren račun, a želite isprobati Bet-At-Home kladionicu prije nego što izvršite bilo kakvu uplatu imamo odlično rješenje za vas - BONUS 5€ BEZ DEPOZITA! Sve što trebate napraviti je javiti nam se preko kontakt stranice i u poruku upisati "Bonus bez depozita". Nakon što iskoristite ovaj bonus još uvijek imate pravo i na glavni bonus 50% do 100€.

 

Tipbet Kladionica Bonus

- Bonus dobrodošlice do 150€ + 5€ besplatno bez depozita.

tipbet kladionica bonus

Tibet svim novim korisnicima poklanja bonus dobrodošlice 100% do 150€. Potreban broj obrtaja je 9 koji treba izvršiti prije isplate, a kvota za klađenje ne smije biti manja od 1,60. Bonus dobrodošlice vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Hrvatske. Osim bonusa dobrodošlice, registracijom preko banera iznad imate pravo i na besplatnu okladu 5€ bez depozita. Nakon registracije unutar svog računa na "Offers Page" upišite kod: "FREE5E".

 

Betfair Bonus

- Bonus za nove korisnike 100% do maksimalno 100€.

betfair bonus

Betfair kladionica novim korisnicima nudi bonus za prvu uplatu u iznosu 100% do maksimalno 100€. Kod registracije koristiti promo kod "ZSKABW". Prije povlačanje bonus je potrebno okrenuti (uložiti) ukupno tri puta na kvotu ne manju od 1,6. Ovaj bonus vrijedi samo za igrače iz Hrvatske, i samo za Paypal ili uplate preko kartica. Igrači iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore imaju pravo na bonus uplati 20€ igraj sa 40€. 20€/40€ bonus možete ostvariti registracijom preko ovog: linka.

 

Unibet Kladionica Bonus

- Besplatna oklada u iznosu 25€.

unibet kladionica bonus

Da bi ostvarili pravo na ovaj bonus trebate otvoriti Unibet račun, izvršiti depozit i svoju prvu okladu. Ukoliko prvu okladu promašite Unibet će vam pokloniti besplatnu okladu u iznosu 100% od vaše prve oklade do maksimalno 25€. Prije povlačenja novca bonus iznos je potrebno obrnuti (uložiti) 5 puta na oklade sa kvotom ne manjom od 1,4. Napomena kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Besplatna oklada vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Slovenije.

 

Matchbook Bonus

- povrat novca 500€.

matchbook bonus

Matchbook bonus za nove korisnike je povrat novca do max. 500€. Bonus ostvarujete skupljajući poene svakom izvršenom okladom bez obzira dali je dobitna ili gubitna. Za svakih 100€ izvršenih oklada osvajate po 1 poen, a za svakih 5 skupljenih poena dobijete 5€ povrata. Bonus vrijedi samo za uplate sa karticama, a vrijedi 5 tjedana od vaše prve oklade. Bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje.

 

SBOBet Kladionica Bonus

- Bonus 15% na prvu uplatu do maximalno 200€.

Sbobet kladionica bonus

Otvorite račun sa aktualnim promo kodom i izvršite svoju prvu uplatu u roku 30 dana, a SBOBet će vas nagraditi sa bonusom do maksimalno 200€ ovisno o iznosu vaše prve uplate. Prije nego dobijete bonus uplačeni ulog morate uložiti (obrnuti) 14 puta u roku 60 dana klađenjem na kvote od 1,5 ili više. Bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje.

 

Bet365 Kladionica Bonus

- Bonus 100% do maximalno 25€ kredita za klađenje.

Otvorite račun, izvršite uplatu od min 5€ i ostvarit će te pravo na bonus kredite za klađenje u iznosu 100% do max 25€ nakon što odigrate kompletan iznos uplate na kvotu ne manju od 1,20. Kredite je potrebno zatražiti u roku 30 dana od uplate, a u novac koji možete povući ne ulazi ulog izvršen sa dobivenim kreditom, samo iznos zarađen na okladi. Bonus 25€ kredita vrijedi za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Makedoniju. Za BiH i Crnu Goru vrijedi bonus na prvu uplatu 100% do max 50€. Ne gubite vrijeme, iskoristite Bet365 bonus već sada!