Besplatne oklade su jedan od najboljih i najpopularnijih bonusa koje online kladionice nude i odličan su poticaj za online sportsko klađenje. Gotovo sve internet kladionice ih nude (na žalost ne za ex-yu igrače), a iako morate ispuniti neke uvjete kao što je minimalni depozit ili minimalni koeficijent na koji se trebate okladiti da bi ostvarili pravo na njih, oni uglavnom nisu teški i lako se ostvaruje pravo na besplatne oklade. Na ovoj stranici možete naći listu besplatnih oklada najboljih online kladionica. Ako vas zanima kako možete ostvariti sigurnu zaradu pomoću besplatnih oklada, pročitajte primjere sa objašnjenjima na stranici bonus klađenje. Besplatne oklade funkcioniraju na principu da je potrebno izvršiti prvu uplatu u online kladionicu, a zatim se okladiti za određeni iznos na temelju kojeg vam kladionica daje besplatnu okladu. Besplatne oklade se odnose samo na vašu prvu okladu i uglavnom vrijede samo ukoliko vaša prva oklada bude promašena. Zahvaljujući besplatnim okladama vaša prva oklada je bez rizika i na njoj ne možete izgubiti jer u slućaju da izgubite možete iskoristiti besplatnu na koju ste ostvarili pravo, a ako bude dobitna, normalno zadržavate dobitak. Kladionice jako često mijenjaju uvjete bonusa, a najbolje se nakon registracije mailom ili chatom obratiti službi za korisnike i tražiti objašnjenje vezano uz uvjete i potvrdu da bonus vrijedi za vašu zemlju.

 

Bet-At-Home Kladionica Bonus

- Besplatna oklada 5€ bez depozita!

betathome kladionica bonus

bonus bez depozita

Ako još uvijek nemate otvoren račun, a želite isprobati Bet-At-Home kladionicu prije nego što izvršite bilo kakvu uplatu imamo odlično rješenje za vas - BONUS 5€ BEZ DEPOZITA! Sve što trebate napraviti je javiti nam se preko kontakt stranice i u poruku upisati "Bonus bez depozita". Nakon što iskoristite ovaj bonus još uvijek imate pravo i na glavni bonus 50% do 100€.

 

Unibet Kladionica Bonus

- Besplatna oklada u iznosu 25€.

unibet kladionica bonus

Da bi ostvarili pravo na ovaj bonus trebate otvoriti Unibet račun, izvršiti depozit i svoju prvu okladu. Ukoliko prvu okladu promašite Unibet će vam pokloniti besplatnu okladu u iznosu 100% od vaše prve oklade do maksimalno 25€. Prije povlačenja novca bonus iznos je potrebno obrnuti (uložiti) 5 puta na oklade sa kvotom ne manjom od 1,4. Napomena kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Besplatna oklada vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Slovenije.