Besplatne oklade su jedan od najboljih i najpopularnijih bonusa koje online kladionice nude i odličan su poticaj za online sportsko klađenje. Na ovoj stranici možete naći listu besplatnih oklada, za neke nije potreban depozit i to je odlična prilika da prvo besplatno isprobate kladionicu i online klađenje. Besplatne oklade uglavnom funkcioniraju na principu da je potrebno izvršiti prvu uplatu u online kladionicu, a zatim se okladiti za određeni iznos na temelju kojeg vam kladionica daje besplatnu okladu. Besplatne oklade se odnose samo na vašu prvu okladu i uglavnom vrijede samo ukoliko vaša prva oklada bude promašena. Zahvaljujući besplatnim okladama vaša prva oklada je bez rizika i na njoj ne možete izgubiti jer u slućaju da izgubite možete iskoristiti besplatnu na koju ste ostvarili pravo, a ako bude dobitna, normalno zadržavate dobitak. Ako vas zanima kako možete ostvariti sigurnu zaradu pomoću besplatnih oklada, pročitajte primjere sa objašnjenjima na stranici bonus klađenje. Na sve bonuse primjenjuju se uvjeti i pravila kladionice, samo za igrače 18+.

 

Bet-At-Home Kladionica Bonus

- Besplatna oklada 5€ bez depozita!

betathome bonus bez depozita

bonus bez depozita

Ako još uvijek nemate otvoren račun, a želite isprobati Bet-At-Home kladionicu prije nego što izvršite bilo kakvu uplatu imamo odlično rješenje za vas - BONUS 5€ BEZ DEPOZITA! Sve što trebate napraviti je javiti nam se preko kontakt stranice i u poruku upisati "Bonus bez depozita". Nakon što iskoristite ovaj bonus još uvijek imate pravo i na glavni bonus 50% do 100€.

 

Unibet Kladionica Bonus

- Besplatna oklada u iznosu 25€.

unibet besplatna oklada

Da bi ostvarili pravo na ovaj bonus trebate otvoriti Unibet račun, izvršiti depozit i svoju prvu okladu. Ukoliko prvu okladu promašite Unibet će vam pokloniti besplatnu okladu u iznosu 100% od vaše prve oklade do maksimalno 25€. Prije povlačenja novca bonus iznos je potrebno obrnuti (uložiti) 5 puta na oklade sa kvotom ne manjom od 1,4. Napomena kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Besplatna oklada vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Slovenije.

 

Sportsbet Kladionica Bonus

- Besplatna BTC oklada u iznosu 6m฿.

sportsbet besplatna oklada

Otvorite račun i okladite se sa točno 2m฿ na kvotu ne manju od 1.5, a Sportsbet će vam pokloniti još 3 besplatne oklade u istom iznosu. Besplatna bitcoin oklada vrijedi za sve ex-yu zemlje.