Skoro sve internet kladionice u svojoj ponudi imaju online poker sobe, pa vam predstavljamo i njihove bonuse. Važna napomena koju trebate imati na umu je da poker bonus ne možete iskoristiti na sportskom klađenju ili u kasinu sve dok ne ispunite sve uvjete koje taj poker bonus traži. Vrijedi i obratno. Na ovoj stranici će te naći sav aktualan poker bonus, a iskoristiti ga možete klikom na promo baner i registracijom (otvaranjem računa) te ispunjavanjem ostalih potrebnih uvjeta. Uvjeti bonusa se jako često mijenjaju, a najbolje se nakon registracije mailom ili chatom obratiti službi za korisnike i tražiti objašnjenje vezano uz uvjete i potvrdu da bonus vrijedi za vašu zemlju. Na sve bonuse primjenjuju se uvjeti i pravila, samo za igrače 18+.

 

Betfair Poker Bonus

- Bonus dobrodošlice 200% do 1.000€

betfair poker bonus

Trebate se registrirati na betfair i izvršiti prvu uplatu u poker, a oni će vam dati 200% vašeg uloga do maksimalno 1.000€. Za svakih 1.250 bodova poker bonus od 10€ se automatski pridodaje vašem računu. Imate 45 dana za ostvarivanje cijelog bonusa.

 

Unibet Poker Bonus

- Bonus 200€ playthrough

unibet poker bonus

Unibet bonus vam se dodaje automatski na vaš račun, a sve što trebate uraditi je otvoriti Unibet račun, skinuti basplatni poker software i igrati poker. Bonus vam se dodjeljuje prema ostavrenom Rakeu prvih 60 dana od aktivacije. Za maksimalni bonus od 200€ morate skupiti 800€ rakea. Rake od svih poker igara vam ulazi u konačni obračun. Napomena kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Osim bonusa zanimljivi su freeroll turniri koji kreću doslovno svakog sata.

 

Bet-At-Home Poker Bonus

- Bonus 100% na prvu uplatu 100% do maksimalno 1.500€

bet at home poker bonus

Svi bet-at-home poker igrači sada imaju pravo na 100% bonusa do 1.500 Eura. Bonus će se isplatiti kroz zarađene "Loyalty Points" na sljedeći način: Za svakih 125 zarađenih poena, iz aktualnog bonusa prebaciti će se 5 eura u gotovini koji će biti pridodani na račun igrača. Ako igrač kupi čipove u vrijednosti od 1.500 Eur, on mora generirati 37.500 Loyalty Points kako bi dobio puni iznos bonusa od 1.500 Eur. Korisnik mora u periodu od 60 dana ispuniti uvjete bonusa i osloboditi puni iznos bonusa.

 

William Hill Poker Bonus

- 10€ trenutno i 100€ bonusa

william hill poker bonus

Opt-In uključivanje potrebno, samo za nove poker igrače. Dostupno 1x po igraču, vrijedi samo za prvi depozit u minimalnom iznosu 10€. Nakon uplate dobijete 7€ za igranje Cash igara i 3€ za turnire. Bonus 100€ dobijete skupljanjem WH poena, za svakih 200 poena dobijete 5€ bonusa, a imate 45 dana za otpuštanje cijelog iznosa. Primjenjuju se ograničenja i uvjeti bonusa.

 

Bet365 Poker Bonus

- Bonus na prvu uplatu 100% do max. 100€

Jednostavno se registrirajte na bet365 i izvršite prvu uplatu, minimalno 10€, a Bet365 će vam dati 100% vašeg uloga do maksimalno 100€ poker bonusa. Bonus oslobađate skupljanjem poena (turnirske ulaznice i cash stolovi), a svakih 50 poena vam oslobađa 1€ bonusa. Bonus se oslobađa u nekoliko koraka ovisno o količini skupljenih poena. Imate 60 dana da oslobodite kompletan iznos bonusa. Osim ovih 100 eura bonusa, kao novi igrač dobijete i 5€ turnirskih ulaznica. Ne gubite vrijeme, iskoristite Bet365 poker bonus već sada!