Matchbook Recenzija

Matchbook nije klasična kladionica već burza koeficijenata, trgovanje kvota poput Betfaira na kojoj se igrači klade jedan protiv drugog, a Matchbook živi od provizija na izvršenim okladama. Provizije su najbolja strana Matchbooka jer za razliku od Betfaira koji naplačuje između 5-7% na dobitne oklade oni naplačuju 1% na sve oklade s time da kod Back oklade plačate samo 1% na profit (ne na ukupan iznos), a kod Lay oklade plačate 1% na manji iznos profit/liability. Ako želite saznati više o Back i Lay okladama pročitajte našu stranicu Betfair trgovanje. Ukratko, Back je klasična oklada u kojoj se kladite u neki ishod, npr. pobjedu Barcelone, a Lay je kontra oklada, u našem slučaju oklada da Barcelona neće pobijediti. Osim trgovanja, Matchbook u ponudi ima kasino. Uvjerite se u kvalitetu i prednosti Matchbooka sada!

matchbook trgovanje

Matchbook je porijeklom (osnovana 2004.) američka burza kvota koju su 2011. kupili engleski ulagači i naravno povukli je sa ne reguliranog američkog tržišta. Tada počinje velika ekspanzija na europsko i azijsko tržište ali istovremeno su ostali najbolja opcija za klađenje na američke sportove, NFL, NBA, NHL i MLB. Samo usporedbe radi, MLB oklade na Betfairu su uparene (limitirane) u prosjeku na 300-400€ dok je taj iznos kod Matchbooka 3,000-4,000€. Ono što je velikoj večini nas ipak važnije su oklade na ostale sportove poput nogometa ili tenisa, a na tom području je Matchbook najviše napredovao i još uvijek napreduju. Kako bi privukli što više korisnika imaju odlične promocije poput 0,5% provizije za sve azijski hendikep oklade na nogomet, zatim brojne utakmice sa povečanim kvotama (enhansed odds), a tu su i bonusi za nove korisnike. Promocije, a još više niske provizije su privukle brojne igrače tako da Matchbook već sada financijski parira Betfairu u nogometnim i tenis okladama. Svakako informacija bitna igračima koji se klade velikim ulozima.

Matchbook klađenje uživo je platforma ista kao i za klađenje prije početka utakmice, a oklade se svode uglavnom na 1x2, azijski hendikep i under/over. Matchbook prijenosi uživo ne postoje.

Matchbook mobilno klađenje je vrlo jednostavno i pregledno, a dostupne su vam sve oklade i opcije kao i na standardnoj web stranici. Možete se na svom mobitelu kladiti uživo.

 

Matchbook Bonus

Matchbook bonus - klađenje bez provizije na sve sportove.

matchbook trgovanje bonus

Matchbook bonus za nove korisnike je klađenje bez provizije na sve sportove do 31.01.2019. Bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje osim Srbije i Crne Gore. Ne gubite vrijeme, iskoristite Matchbook bonus sada!

 

Matchbook Uplate Isplate

Matchbook Uplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem kreditnih kartica (VISA, MasterCard, American Express), debitnih kartica VISA, Skrill (Moneybookers), Neteller, PaysafeCard. Matchbook Isplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem VISA kartica, Skrill (Moneybookers), Neteller.

Dodatna objašnjenja o načinima uplata i isplata možete naći na našoj stranici online klađenje. Ako trebate bilo kakvu pomoć, imate neki problem ili samo želite podijeliti sa nama svoje mišljenje o Matchbooku, javite se preko kontakt stranice.

 

Matchbook Recenzija, Autor: . Zadnja recenzija: Matchbook je burza koeficijenata, trgovanje kvota, odličan izbor za klađenje na nogomet, tenis i sve američke sportove.

Naša ocjena 4.4 / 5.