Pinnacle Sports Recenzija

Pinnacle Sports kladionica je kuća profesionalnih kladioničara, mjesto na kojem se klade profesionalni igrači iz cijelog svijeta. U usporedbi sa ostalim kladionicama, Pinnacle izgleda kao da je iz prošlog stoljeća i velikoj većini igrača ova kladionica se neće na prvi dojam svidjeti. Ipak, ono što je profesionalcima važno je rano objavljena ponuda, veliki limiti i visoki koeficijenti (kvote), a tu se rijetko koja kladionica može sa Pinnacleom mjeriti. Kvote se mogu mjeriti sa onima na Betfairu s tim da za dobitne oklade nema dodatnih troškova, a limiti su među najvećima na webu. Pored svake oklade vam piše točan iznos u koji se možete kladiti, a nakon izvršene maksimalne oklade se možete opet kladiti ali sa promijenjenom marginom ili kvotom. Pinnacle svoje koeficijente, pogotovo one na američke sportove, postavlja među prvima i većina drugih kladionica od njih prepisuje. Uvjerite se u kvalitetu i prednosti PinnacleSports kladionice sada!

pinnacle sports kladionica

Pinnacle Sports ponuda sportova na koje se možete kladiti obuhvaća skoro sve nogometne lige na svijetu, košarku, bejzbol, hokej, američki nogomet, tenis, golf, rugby, borilačke sportove, badminton, pikado, mali nogomet, rukomet, snooker, odbojku i razne zimske sportove (skijanje, skokovi). Razrade se svode na 1X2 ili 12 (moneyline) ovisno o sportu, azijski hendikep i under/over. Za neke sportove imaju i dodatne oklade, npr. za košarku broj poena nekog igrača, za nogomet rezultat poluvremena ili zbroj golova ekipe ali za većinu sportova su to samo tri oklade. Izbornik je takav da vrlo brzo možete postaviti oklade na cijelu odabranu ligu i to je vrlo korisno pogotovo kod košarke gdje se margine brzo mijenjaju. Sve je prilagođeno pojedinačnom (single) klađenju ali možete se kladiti i na više parova jer postoje parlays/accumulators oklade. Ne možete postaviti na listić ono što baš želite ali kombiniranje sportova je moguće (uglavnom sa smanjenim kvotama). Online kladionice zapravo ne vole profesionalce i velika većina će vam limitirati oklade ako se nekoliko mjeseci za redom uspješno kladite. Pinnacle je jedna od rijetkih koja neće, ova kladionica voli profesionalce jer kako oni kažu, profesionalci im svojim okladama pomažu da postave kvalitetne i uvijek atraktivne kvote i margine. Većina online kladionica, gledano kroz ukupne isplate, ostavlja sebi između 5-8% profita (neke i više), a Pinnacle 2-3% i to je razlog zašto imaju tako visoke kvote. Ipak, tako mali profiti ostavljaju im malo novca za razvoj i inovacije, tako da ova kladionica u puno toga zaostaje, npr. mobilno klađenje su dodali tek nedavno dok kod nekih drugih postoji već 2-3 godine, isto tako nema prijenosa uživo uz i ovako vrlo skromnu konzolu za klađenje uživo. Ipak, ono što im najveći broj korisnika zamjera je ne mogućnost kombiniranja oklada i pre skromne razrade sportova.

Pinnacle Sports klađenje uživo postoji u ponudi, a možete se kladiti na nogomet, tenis, košarku, hokej, bejzbol i američki nogomet. Razrade se i tu svode na tri oklade; 1X2 ili 12 (moneyline), azijski hendikep i under/over. Pinnacle Sports prijenosi uživo ne postoje.

Pinnacle Sports mobilno klađenje je vrlo odobro, jednostavno, pregledno i dostupno na svim uređajima koji imaju pristup internetu. Iz glavnog izbornika ste na jedan klik do klađenja uživo i liste svih dostupnih sportova, a na prvoj stranici su vam dostupni aktualni i popularni događaji dana.

 

Pinnacle Sports Bonus

Pinnacle Sports Kladionica bonus - trenutno nema.

pinnaclesports kladionica bonus

Pinnacle Sports u ponudi nema bonus za nove korisnike ali ono što je dugoročno isplativije od bonusa su veliki koeficijenti, a tu je ova kladionica sam vrh

 

Pinnacle Sports Uplate Isplate

Pinnacle Sports Uplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem bankovnih transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard), debitnih kartica VISA, Skrill (Moneybookers), Neteller, EntoPay, EcoPayz, MyPaySafe, WebMoney. Pinnacle Sports Isplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem bankovnih transfera, VISA kartica, Skrill, Neteller, EcoPayz, EntoPay, MyPaySafe, WebMoney.

Dodatna objašnjenja o načinima uplata i isplata možete naći na našoj stranici online klađenje. Ako trebate bilo kakvu pomoć, imate neki problem ili samo želite podijeliti sa nama svoje mišljenje o Pinnacle Sports kladionici, javite se preko kontakt stranice.

 

Pinnacle Sports Recenzija, Autor: . Zadnja recenzija: Pinnacle Sports kladionica je kuća profesionalaca sa najvećim limitima i kvotama te rano objavljenom ponudom za klađenje.

Naša ocjena 4.6 / 5.