SBOBet Recenzija

SBOBet kladionica je najbolja i najveća azijska online kladionica, a ujedno i jedna od najvećih stranica za sportsko klađenje na svijetu. Može se reći da je SBOBet kuća azijskog hendikepa jer sa ove stranice sve ostale kladionice prepisuju kvote za AH oklade. SBOBet kladionica je azijska verzija PinnacleSports kladionice sa najvećim limitima za klađenje i poznato je da ne limitiraju igrače. Ono u čemu je ova kladionica još bolja od Pinnaclea su oklade za nogomet. SBObet kvote i limiti za nogomet su bez premca, pogotovo ako se kladite na azijski hendikep, sasvim sigurno su broj jedan na svijetu. Slično kao i kod Pinnacle kladionice limiti za svaku okladu su jasno označeni, a iako u ponudi imaju klađenje na tikete (mix parley) singlovi su glavne oklade. SBOBet u ponudi osim sportskog klađenja ima konjske trke, kasino i igre. Uvjerite se u kvalitetu i prednosti SBOBet kladionice sada!

Sbobet kladionica

SBOBet ponuda sportova na koje se možete kladiti obuhvaća skoro sve nogometne lige na svijetu, košarku, bejzbol, tenis, američki nogomet, hokej, rukomet, odbojku, borilačke sportove, moto sportove ali i ostale manje popularne sportove poput pikada, snookera, golfa, biciklizma i raznih zimskih sportova (skijanje, skokovi). Razrade za većinu sportova se svode na osnovne 1X2 ili 12 (moneyline) ovisno o sportu, azijski hendikep i under/over oklade. Nogomet je kao najbolja strana SBOBet kladionice ipak bolje razrađen pa za sve jače lige imate na raspolaganju barem 30 različitih oklada poput 1X2, dvostruka šansa, under/over golova, broj golova obje ekipe, točan rezultat, azijski hendikep, broj kornera i žutih kartona. Ono što se nama posebno sviđa su razrade za poluvrijeme koje pokrivaju azijske hendikepe, under/over golova i broj golova obje ekipe.

SBOBet klađenje uživo pokriva većinu sportova koje imaju u ponudi, najviše je naravno nogometa ali ima dosta tenisa, košarke, hokeja, bejzbola i američkog nogometa. Razrade su oglavnom osnovne 1X2 ili 12 (moneyline), azijski hendikep i under/over. SBOBet prijenosi uživo postoje na SBOBet TV-u koji ima dosta prijenosa ali je ograničen po zemlji stanovanja.

SBOBet mobilno klađenje je dostupno na svim mobitelima koji imaju pristup internetu. Izbornik je vrlo jednostavan i pregledan, možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo.

 

SBOBet Bonus

SBOBet Kladionica bonus - 15% na prvu uplatu do maximalno 200€.

Sbobet kladionica bonus

Otvorite račun sa aktualnim promo kodom i izvršite svoju prvu uplatu u roku 30 dana, a SBOBet će vas nagraditi sa bonusom do maksimalno 200€ ovisno o iznosu vaše prve uplate. Prije nego dobijete bonus uplačeni ulog morate uložiti (obrnuti) 14 puta u roku 60 dana klađenjem na kvote od 1,5 ili više. Bonus vrijedi za sve ex-yu zemlje.

 

SBOBet Uplate Isplate

SBOBet Uplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem bankovnih transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard), debitnih kartica (VISA, Maestro), Skrill (Moneybookers), Neteller, WebMoney. SBOBet Isplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem bankovnih transfera, kreditnih kartica VISA, debitnih kartica (VISA, Maestro), Skrill (Moneybookers), Neteller, WebMoney.

Dodatna objašnjenja o načinima uplata i isplata možete naći na našoj stranici online klađenje. Ako trebate bilo kakvu pomoć, imate neki problem ili samo želite podijeliti sa nama svoje mišljenje o SBOBet kladionici, javite se preko kontakt stranice.

 

SBOBet Recenzija, Autor: . Zadnja recenzija: SBOBet je najbolja i najveća azijska kladionica poznata po visokim limitima i kvotama za azijski hendikep, odličan izbor za klađenje na nogomet.

Naša ocjena 4.6 / 5.