scorum trgovanje kvota Scorum je sportska društvena mreža koja kripto valutom plaća aktivne korisnike, a ujedno je i platforma za klađenje protiv drugih korisnika.

Svima nama su dobro poznate glavne društvene stranice poput Facebooka, Twittera ili Instagrama, odlične za virtualno druženje sa prijateljima, slanje poruka, dijeljenje fotografija ili komentiranje objava. No kada je riječ o užem, specifičnom području sportskog klađenja i kockanja, tu se stvari po pitanju glavnih društvenih stranica kompliciraju. Facebook i Twitter su zapravo prilično ne naklonjeni sportskom klađenju i kockanju pa blokiraju reklame, brišu stranice i grupe za koje procijene da su po njihovim mjerilima neprimjerenog sadržaja. Upravo tu se otvorila dobra mogućnost za nove decentralizirane medije nastale na Blockchain tehnologiji, a jedan odličan primjer je Scorum sportska društvena mreža.

Scorum je društvena mreža čija je jedina tema sport i sadržaj vezan uz sport poput sportskog klađenja. A osim što je sportska društvena mreža sa velikom zajednicom zaljubljenika u sport iz cijelog svijeta, Scorum je ujedno blogerska platforma i kladioničarska burza kvota (više o funkcioniranju burzi kvota na stranici betfair trgovanje) na kojoj se bez troškova možete kladiti protiv drugih korisnika. Scorum klađenje, tj. trgovanje kvota se dešava na posebnoj stranici koju možete naći na linku: ScorumBet.

Jedna od najvećih prednosti Scorum društvene mreže, za razliku od Facebooka ili Twittera, je ta što Scorum kriptovalutom nagrađuje sve svoje aktivne korisnike. SCR kriptovalutu preko kripto burzi možete prebaciti u klasičan novac, a možete je koristiti i za klađenje na ScorumBet trgovanju kvota. Članovi Scoruma zarađuju pisanjem postova, objavljivanjem slika, komentiranjem ili davanjem svog glasa tuđim kvalitetnim objavama, dakle za sve što i inače radite na društvenim mrežama ovdje vas plaćaju. Scorum je nova mreža i nije bez svojih minusa ali po našem mišljenju, ovo je revolucionaran pristup društvenim mrežama koji zaslužuje pohvale i preporuka je da provjerite sve što Scorum mreža pruža.

scorum mreža