Tipovi Dana

tipoviTipovi dana, zaradite klađenjem na tip dana profesionalnih tipstera. Glavni sport naših tipstera, 90% su analize i tipovi za klađenje na nogomet. Osim nogometa, naši tipovi 1x2 za danas pokrivaju ostale popularne europske sportove; tenis, košarku, hokej i rukomet. Tipovi i prognoze naših tipstera su uvijek singlovi (više o pojedinačnom klađenju na stranici profesionalno klađenje) temeljeni isključivo na znanju i informacijama koje imamo. Kao prvi korak, prije nego krenete sa klađenjem na naše tipove, proučite sve što piše na stranici savjeti za klađenje, a zatim se na azijski hendikep i under over klađenje upoznajte sa vrstom oklada koje koristimo.

 

25.06.2017, 13:00

Federe R. - Zverev A. 1.set 10.5 gemova Tip 2 (2.1 - Bet365)

*Prijenos uživo: Bet365, Unibet

Veliko finale nas očekuje u Halleu. Iskustvo protiv mladosti. Domaći predstavnik Zverev ima priliku doći do svoje 5-e titule, od toga je ove godine osvojio 3 turnira. Stvarno odlično igra ovu sezonu i Roger neće tako lako doći do nove titule u svom omiljenom Halleu. Roger je najavio svoj povratak ove... nastavi čitati
TipBy:Erko. Tablica i statistika.
25.06.2017, 14:30

Kvitova P. - Barty A. AH -3 Tip 1 (1.61 - Pinnacle)

*Prijenos uživo: Bet365, Unibet

Odličan povratak Petre u Birminghamu. U Roland Garrosu je došla da osjeti malo natjcateljski žar i da vidi da li se ruka oporavila. Kaže da ju ruka ne boli i da se odlično osjeća. Igra jako dobro, izlazi na mrežu kad treba i razoružava protivnice svojim razornim forhendom. Nije igra još... nastavi čitati
TipBy:Erko. Tablica i statistika.
25.06.2017, 15:00

Čilić M. - Lopez F. AH -2 Tip 1 (1.76 - Pinnacle)

*Prijenos uživo: Bet365, Unibet

oš jedno zanimljivo finale nas očekuje. Između dva igrača koja obožavaju travnate podloge. Lopez jedan od rijetkih španjoskih tenisača koji se najbolje snalazi baš na travi. Prije tri godine je igrao možda i svoj najbolji tenis. U finalu je igro protiv Dimitrova imao 4-3 u trećem setu i servis ali svejedno... nastavi čitati
TipBy:Erko. Tablica i statistika.
 

Tipove možete komentirati na našim društvenim stranicama (linkovi na dnu), a kompletnu arhivu možete naći na blog kladionica. Sportski tipovi se objavljuju dan unaprijed ili na isti dan u prijepodnevnim satima (najkasnije 11h). Osim našeg prijedlog za klađenje, još dobrih preporuka možete naći na stranici kvote u padu. Plačeni tipovi sa garancijom profita na stranici sigurni tipovi.

 

Besplatni Tipovi

Svakodnevni besplatni tipovi za klađenje; NBA, NHL, MLB, NFL, NCAA, Soccer, najboljih američkih SportsCapping tipstera. SportsCapping tipsteri pišu besplatne sportske tipovi i prognoze za danas koje vam uvelike mogu pomoći da zaradite klađenjem. Zbog vremenske razlike najveći broj njihovih sportskih prognoza se objavljuje u popodnevnim i večernjim satima, 17-22h. O kvaliteti SportsCappinga dovoljno govore njihovi sigurni parovi koji dolaze sa garancijom profita ali prije nego se odlučite za kupovinu i siguran par možete pratiti ove besplatne. Za sve one kojima američke kvote nisu jasne, nešto više o njima možete pročitati ispod analiza ili na stranici fixed-odds betting.

Ove besplatne sportske prognoze kladionica su pisane na američki način sa moneyline kvotama. Moneyline kvote (koeficijenti) ako su pozitivne vam pokazuju koliko će te osvojiti ako uložite 100$, a negativne pokazuju koliko morate uložiti da osvojite 100$. Radi lakšeg razumijevanja objasnit ćemo na primjeru:

Miami Heat vs Oklahoma City, Tip Miami+2 -110 at Betfair.

Prvi dio +2 je hendikep koji daje 2 poena prednosti ekipi Miamija, a -110 je američka moneyline kvota koja kaže da morate uložiti 110$ da bi vam dobit bila 100$. Drugi dio predloženog tipa označava kladionicu koja ima najbolju kvotu, u našem slučaju Betfair.

Bez obzira koje tipove se odlučite pratiti, naše besplatne tipove dana ili SportsCapping prognoze američkih sportova, glavni savjet je da pristupite oprezno i maksimalno uključite svoj mozak i intuiciju kod odabira na što se kladiti, a na što ne. U konačnici samo vi ste odgovorni za stanje na vašem kladioničarskom računu. Klađenje na nogomet zna biti vrlo nezahvalna igra živaca, strpljenja i upornosti ali bez obzira na rezultate naših tipstera, jedna smo od rijetko kvalitetnih stranica koja već godinama besplatno nudi svoje brojne savjete za klađenje, a sve to ne bi bilo moguće da nije i sponzora koji svojim donacijama održavaju besplatan sadržaj za sve. Ako i vi želite podržati vrijedne savjete koje možete naći u tekstovima naših stranica, svakodnevan trud i rad naših tipstera, za detalje oko moguće DONACIJE nam se javite preko kontakt stranice.