Tipovi Dana

tipoviTipove možete pratiti i komentirati na našim socijalnim stranicama (linkovi na dnu), a kompletnu arhivu možete naći na blog kladionica. Glavni sport naših tipstera, 90% su analize i prognoze za klađenje na nogomet. Osim nogometa, tipovi dana pokrivaju ostale popularne europske sportove; tenis, košarka, hokej i rukomet. Tipovi naših tipstera su uvijek singlovi (više o pojedinačnom klađenju na stranici profesionalno klađenje) temeljeni isključivo na znanju i informacijama koje imamo. Kao prvi korak, prije nego krenete sa klađenjem na tip dana, dobro proučite sve što piše na stranici savjeti za klađenje, a zatim se na azijski hendikep i under over klađenje upoznajte sa vrstom oklada koje koristimo. Tipovi se objavljuju dan unaprijed ili na isti dan u prijepodnevnim satima (najkasnije 11h). Automatski generirane tipove koji su nastali kroz 20 godina iskustva u klađenju, a baziraju se na praćenju kvota i količini uplaćenog novca, možete naći na stranici kvote u padu. Plaćeni tipovi sa garancijom profita na stranici sigurni tipovi.

 

04.07.2015, 01:30

Peru - Paragvaj Oba daju gol i Over 2.5 Tip 1 (2.00 - Bet365)

*Prijenos uživo: Bet365, Betfair, Unibet

Poraženi iz ½ finala Peru i Paragvaj razigravati će za treće mjesto 44.-tog izdanja Cope. Peru brani treće mjeste iz Argentine prije 4 godine kada su pobijedili Venecuele dok će Paragvaj nastojati i drugi put zaredom završiti na pobjedničkom postolju nakon što su poraženi u finalu na zadnjoj Copi. Peru je... nastavi čitati
TipBy:dutch. Tablica i statistika.
04.07.2015, 22:00

Čile - Argentina AH +0.25 Tip 2 (1.81 - SBOBet)

*Prijenos uživo: Bet365, Betfair, Unibet

Finalnom utakmicom domaćina Čilea i Argentine završava se još jedno izdanje Copa Americe. Čile je u prilici osvojiti svoju prvu Copu odnosno prvi veliki turnir i biti će pravi konkurent Argentini. Argentinci su u lovu na svoju 15-tu južnoameričku titulu i prvu nakon 22 godine. Oko plasmana domaćina u finale je... nastavi čitati
TipBy:dutch. Tablica i statistika.
 

Besplatni Tipovi

Ovdje možete pratiti svakodnevne besplatne tipove za klađenje; NBA, NHL, MLB, NFL, NCAA, najboljih američkih SportsCapping tipstera. SportsCapping tipsteri pišu svakodnevne besplatne sportske prognoze koje vam uvelike mogu pomoći da zaradite klađenjem. Zbog vremenske razlike najveći broj njihovih tipova se objavljuje u večernjim satima, 18-22h. O kvaliteti SportsCappinga dovoljno govore njihovi sigurni parovi koji dolaze sa garancijom profita ali prije nego se odlučite za kupovinu i siguran par možete pratiti besplatne tipove. Za sve one kojima američke kvote nisu jasne, nešto više o njima možete pročitati ispod analiza ili na stranici fixed-odds betting.

Ove besplatne prognoze kladionica su pisane na američki način sa moneyline kvotama. Moneyline kvote (koeficijenti) ako su pozitivne vam pokazuju koliko će te osvojiti ako uložite 100$, a negativne pokazuju koliko morate uložiti da osvojite 100$. Radi lakšeg razumijevanja objasnit ćemo na primjeru:

Miami Heat vs Oklahoma City, Tip Miami+2 -110 at BetOnline.

Prvi dio +2 je hendikep koji daje 2 poena prednosti ekipi Miamija, a -110 je američka moneyline kvota koja kaže da morate uložiti 110$ da bi vam dobit bila 100$. Drugi dio predloženog tipa označava kladionicu koja ima najbolju kvotu, u našem slučaju BetOnline.

Bez obzira koje tipove se odlučite pratiti, naše besplatne tipove dana ili SportsCapping prognoze američkih sportova, glavni savjet je da pristupite oprezno i maksimalno uključite svoj mozak i intuiciju kod odabira na što se kladiti, a na što ne. U konačnici samo vi ste odgovorni za stanje na vašem kladioničarskom računu. Klađenje na nogomet zna biti vrlo nezahvalna igra živaca, strpljenja i upornosti ali bez obzira na rezultate naših tipstera, jedna smo od rijetko kvalitetnih stranica koja već godinama besplatno nudi svoje brojne savjete za klađenje, a sve to ne bi bilo moguće da nije i sponzora koji svojim donacijama održavaju besplatan sadržaj za sve. Ako i vi želite podržati vrijedne savjete koje možete naći u tekstovima naših stranica, svakodnevan trud i rad naših tipstera, za detalje oko moguće DONACIJE nam se javite preko kontakt stranice.